Промяна в програмата на bTV от 30 януари!  От 30

...
Промяна в програмата на bTV от 30 януари!  От 30
Коментари Харесай

Промяна в програмата на bTV от 30 януари! 

Промяна в програмата на bTV от 30 януари!  От 30 януари (понеделник) турският сериал „ Опасно прелъщение “ отново ще се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:00 ч. по 45 минути.

От 30 януари (понеделник) тръгва дълго чаканият премиерен турски сериал „ Мрежа от неистини “ (Sadakatsiz), който ще се позиционира всеки делник от 21:00 до 22:00 ч. 

От 30 януари (понеделник) румънският сериал „ Кланът “ отново ще е с нов час на лъчение – всеки делник от 22:00 до 23:00 ч. по bTV. 

Повторението на „ Комиците и другари “ отпада.

За „ Мрежа от неистини “:

Новият сериал се оглавява от Джансу Дере и Джанер Джиндорук, познати на българските фенове от хитови сериали като „ Майка “, „ Завръщане “, „ Езел “, „ Една жена “ и „ Великолепният век: Кьосем “.

В „ Мрежа от неистини “ вземат участие още Мелис Сезен („ Черната перла “), Йозге Йоздер („ Доктор Чудо “, „ Мелодия на сърцето “), Гьозде Седа Алтунер, Назлъ Булум, Тарък Емир Текин, Алп Акар, Беркай Атеш („ Майка “, „ Ямата “), Аслъ Орджан („ Кварталът на богатите “, „ С Русия в сърцето “, „ Научи ме да обичам “), Бену Йълдъръмлар („ Една жена “, „ Листопад “, „ Другите обезверени съпруги “) и други

„ Мрежа от неистини “ се демонстрира в Турция от октомври 2020 година до май 2022 година в ефира на турския Kanal D, като се състои от 60 истински епизода.

Режисьор на психологическия трилър е Неслихан Йешилюрт, осъществила „ Опасно прелъщение “.

Историята:

Тя имаше съвършен живот и ще направи и невъзможното, с цел да си го върне!

Асия (Джансу Дере) е самотна жена, останала сираче от дребна, защото родителите ѝ умират. Въпреки че наследява солидно благосъстояние, Асия няма семейство, което да назова свое.

Един ден тя среща красивия Волкан (Джанер Джиндорук), който ѝ предлага да живеят дружно, откакто тя приключи медицинския факултет. Двамата се откриват в родния град на Волкан, който е покрай Истанбул.

Семейството на Волкан става семейство и на Асия и неговите другари стават нейни. Влюбените построяват благополучен брак и отглеждат сина си Али в спокойна и уютна конюнктура, за каквото Асия постоянно е мечтала.

Години по-късно Асия стартира да практикува специалността си и да реализира проектите си. Строителният бизнес на Волкан също процъфтява, а животът им не може да бъде по-хубав… до момента в който Асия не намира косъм от дълга руса коса на шала на Волкан.

Тя открива, че мъжът ѝ има връзка с красива млада жена на име Дерин (Мелис Сезен). Още по-лошото е, че всички към нея са знаели за това, само че никой не ѝ е споделил.

Наред с тези изменничества, Асия схваща, че бизнесът на Волкан е „ погълнал “ наследството ѝ и тя е затънала в задължения.

Волкан, въпреки това, е колеблив. Той обича и Асия, и Дерин. Вижда в Асия свое семейство, а в Дерин своята обич. Той няма желание да се откаже от фамилията си, само че няма и смелостта да се раздели с Дерин.

Асия осъзнава, че е живяла в мрежа от неистини. Когато детайлностите за измяната изплуват на повърхността, всичко стартира да се усложнява.

В тази история Асия отхвърля да бъде жертва на живота си и се посвещава да отмъсти на погрешния си брачен партньор и на всички останали, които са я предали…

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР